Uw eigen TV-kanaal met BirdOnScreen

Met BirdOnScreen heeft u de beschikking over een eigen TV-kanaal. U bereikt hiermee uw doelgroep op ieder gewenst moment en plaats. Communicatie via beeldschermen heeft een hoge attentiewaarde en daar kunt u uitgebreid van profiteren. Klanten, gasten, bezoekers en voorbijgangers worden in uw eigen huisstijl efficiënt geïnformeerd. De toepassingen zijn eindeloos, het zal beslist een positieve bijdrage leveren aan uw bedrijfsvoering.

Informeren en Communiceren

Het delen van informatie is in iedere organisatie van groot belang. Planning in productiebedrijven, complexe roosters of aanwijzingen die bezoekers naar de juiste locatie verwijzen. U kunt BirdOnScreen inzetten om heldere boodschappen te communiceren naar zowel extern, klanten en intern voor uw medewerkers.  Denk hierbij onder andere aan de koffiecorner, werkplaats, wachtkamer, hoofdingang of de kantine. Maar ook het doeltreffend en eenvoudig weergeven van openingstijden en bijvoorbeeld welkomstberichten voor gasten en bezoekers. Het zal zeker bijdragen aan een vlekkeloos verloop van uw bedrijfsvoering of evenement.

Full HD

Eenvoudig beheer via webapplicatie

Lage kosten

Branchegerichte aanpassingen

Nieuws en entertainment

Wissel informatie betreffende uw organisatie, producten en diensten af met actualiteiten en entertainment. Actualiteiten kunnen algemeen van aard zijn, maar het is vanzelfsprekend ook mogelijk branche gerelateerde nieuwsberichten te vertonen. Ook kan een keuze gemaakt worden uit de weersverwachting, actuele verkeersinformatie en meldingen van het openbaar vervoer. Het is mogelijk activiteiten, vacatures en innovaties snel te melden en te wijzigen.

Doelgroepen

horeca en recreatie

Door de aandacht te vestigen op bijzondere producten of aanbiedingen kan BirdOnScreen bijdragen aan extra omzet. Terwijl gasten wachten op hun bestelling of hun maaltijd genieten, worden ze op de hoogte gehouden van het laatste nieuws. Op de gewenste tijdstippen worden reclameboodschappen overgebracht, afgewisseld met infotainment, nieuwsberichten, sport en algemene informatie, het kan allemaal. Waardoor eventuele wachttijden als minder storend worden ervaren. Breng gasten op het door u gewenste moment op de hoogte van aanbiedingen, prijzen, activiteiten, laatste nieuwtjes en verwenarrangementen. BirdOnScreen kan daarnaast ook zeer goed toegepast worden in uw bedrijfskantine.

 

Zorg/medisch

Een wachtkamer met voldoende, interessante afleiding is van wezenlijk belang. Tegelijkertijd is het mogelijk op gepaste wijze belangrijke informatie over te brengen. Zo kunt u specifieke spreekuren of specialistische kennis die in uw praktijk aanwezig zijn onder de aandacht brengen bij iedere patiënt die uw wachtkamer bezoekt. Informatie, afgewisseld met nieuwsberichten betreffende uw vakgebied, zal de aandacht vasthouden en tegelijkertijd voor voldoende afleiding zorgen, ook is mogelijk de patiënten op de hoogte te houden van de eventuele wachttijden. In een zorgcentrum kan BirdOnScreen bijvoorbeeld ook een waardevolle toevoeging zijn door op heldere wijze dagelijkse mededelingen te doen.

Pre-alert traumahelikopters

Voor de ANWB zijn er BirdOnScreen systemen geplaatst op de stations waarvandaan de traumahelikopters worden ingezet. Hierop worden meteo gegevens getoond en live informatie over inzet meldingen die op ieder moment kunnen komen. Door deze gegevens ook nog eens automatisch te koppelen aan een Google Earth applicatie op het scherm kan er zo snel mogelijk worden gehandeld.

Systeem

Beeldscherm

Het primaire onderdeel van het BirdOnScreen is het beeldscherm. Wij leveren schermen in verschillende maten vanaf 24 inch. Deze zijn geschikt om 24 uur per dag, 7 dagen per week gebruikt te worden. De installatie wordt door ons technisch personeel verzorgd.

 

BirdOnScreen Player

Voor het aansturen van het beeldscherm is een player nodig. Voor het BirdOnScreen zijn er drie verschillende opties.

  • Simpele player voor een aantal ‘statische’ schermen.
  • Geavanceerder player voor dynamische pagina’s. Denk ook aan bijvoorbeeld bewegend beeld.
  • Multi player. Een geavanceerd apparaat waar maximaal 6 beeldschermen op aangesloten kunnen worden.

 

Beheer via webapplicatie

Het beheren van BirdOnScreen wordt gedaan via een applicatie op het internet. Het grote voordeel hiervan is dat u overal waar een PC met internet toegang is, de gegevens van uw TV-kanaal (kanalen) kunt aanpassen. Het aanmaken van een pagina of pagina’s voor de TV-kanalen kan eenvoudig met behulp van voorbewerkte templates. Naast het beheer van de pagina’s wordt hier ook het beheer van de programma’s en schermen gedaan.

Deze webapplicatie wordt standaard bijgeleverd.