Audio apparatuur

Jean Audier

JeanAudierBinnen Bird Electronics b.v. heeft Jean Audier een speciale functie. Als bekend opnametechnicus heeft hij zich weer geheel toegelegd op het ontwerpen van buizenversterkers en buizenlimiters. Van de buizenversterkers heeft een aantal al de eindgebruiker bereikt en wordt er met veel plezier naar geluisterd.
De buizenlimiter is vanaf 2008 in productie genomen.
Voor vragen kunt u rechtstreeks contact op nemen met Jean Audier.


Buizen versterkers

Buizenversterkers blijven voor de echte audioliefhebber de enige juiste keus. Op de markt zijn veel verschillende buizenversterkers te koop, echter de hoge kwaliteit en exclusiviteit brengt u automatisch bij een buizenversterker van Bird Electronics b.v. De buizenversterkers worden onder toezicht van Jean Audier gebouwd, hetgeen ultieme kwaliteit waarborgt. Alleen op klantenspecificatie worden de versterkers geproduceerd wat exclusiviteit met zich meebrengt en de mogelijkheid om met eventuele wensen ten aanzien van de uitvoering rekening te houden.

Buiten het feit dat veel aandacht besteed wordt aan de versterker in technische zin wordt ook aan het uiterlijk de nodige zorg besteed. Een demonstratie bij u thuis, de plek waar straks uw Bird buizenversterker komt te staan, zal u overtuigen van de kwaliteit.


Limiter

Op veler verzoek is Bird Electronics b.v. bij name van Jean Audier in 2004 begonnen met de ontwikkeling van een buizenlimiter / compressor. Voor Jean is dit niet nieuw, want al in 1962 ontwierp hij de eerste limiter voor een bekende opname studio, waar hij in de 60- en 70-er jaren als opnametechnicus werkte. Deze limiter is met succes gebruikt in vele studio’s door bekende producers en engineers.

Ondanks de huidige stand van de techniek is vanuit de professionele audiohoek wel een beetje aangedrongen op een nieuwe versie van deze befaamde buizenlimiter / compressor.
Het resultaat is een limiter / compressor met de welbekende brede sound, warm laag en helder midden en hoog. Geschikt voor alle varianten van geluid:Limiter3

  • big bands
  • popmuziek
  • solo voices
  • solo instrumenten
  • precussie
  • klassieke muziek
  • eindmixages